Hledání Google
...rendszer begyűjtése, kezelése és a hulladékok újrafeldolgozására

RÓLUNK

A KOVOD a.s. társaság a fémhulladékok újrahasznosításával foglalkozó legjelentősebb szervezetek közé tartozik. A Szlovákia területén létező 30 telepén hulladékok gyűjtését, felhalmozását, raktározását, szállítását, feldolgozását, értékesítését biztosítja modern technológia és képzett szakemberek bevonásával. Munkatársaink sokéves gyakorlattal rendelkeznek a cégünk tevékenységi körébe tartozó területeken, rendszeres képzésekben részesülnek a hulladékokról szóló törvény értelmében. Tevékenységünket a gyakorlott, képzett munkatársakra alapozzuk, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a cégünk tevékenységi körébe tartozó területeken.

A hulladékgyűjtés természetes személyektől kisfelvásárlással, jogi személyektől felvásárlással, valamint üzemek, szerelőcsarnokok stb. megszüntetésekor, bontásakor keletkező vashulladék felvásárlásával történik. Ahol a KOVOD a.s. társaság nem rendelkezik képviselettel, a vashulladék felvásárlása a helyi hulladékgyűjtőktől kereskedelmi felvásárlással történik és beszállítói szolgáltatások formájában biztosítjuk a hulladék mobilberendezésekkel történő feldolgozását és az anyag elszállítását a KOVOD, a.s. társaság telepeire.

A KOVOD, a.s. társaság rendelkezik a szükséges egyetértő határozatokkal, kötelező érvényű állásfoglalásokkal, engedélyekkel, valamint a további kötelező engedélyekkel a hulladékokról szóló törvény értelmében, amelyek lehetővé teszik a hulladékkezelést.

Hulladékkezelési tevékenység fémes hulladékok gyűjtése fémhulladék és színesfémek feldolgozása osztályozás, égetés, vágás, sajtolás, tépés módszerekkel öreg autók engedélyezett gyűjtése és feldolgozása, elektromos hulladék, hulladékpapír, elemek és akkumulátorok, valamint egyéb hulladékok engedélyezett gyűjtése

A hulladékkezelési szolgáltatásokat biztostunk az össze katalógusszámú hulladékra vonatkozóan (a SzK Környezetvédelmi Minisztériumának 284/2001 sz. rendelete értelmében):

  • Vastartalmú és nem vastartalmú fémek
  • Öreg járművek
  • Elektromos berendezésekből származó hulladékok
  • Papírhulladék
  • Műanyaghulladék
  • Veszélyes hulladékok